365 Μέρες | Από 9 πμ έως Δύση ήλιου
GR | EN
Μαυροκέφαλος υψαντής

Μαυροκέφαλος υψαντής

Υιοθέτησέ το!

Επιστημονική Ονομασία:

Ploceus cucullatus


Κατανομή

Ν. Μαυριτανία κάτω ως το Κονγκό και Κεντρική Αφρική.


Διατροφή:

Διάφορους σπόρους, δημητριακά, φρούτα όπως αγριόσυκα και φραγκόσυκα, αλόη, επίσης έντομα.


Πληροφορίες

Ζει σε μεγάλα σμήνη σε θαμνώδεις σαβάνες, δάση με ποτάμια, υγρότοπους, καλλιεργημένες εκτάσεις και κήπους.

Άφθονο και ευρέως διαδεδομένο.
 




Αναζητήστε τα ζώα μας :



Αναζητήστε τα ζώα μας αλφαβητικά: